Jens Breindahl-Pedersen

 * 22. 12. 1978

 

Forældre:

Jørgen Breindahl-Pedersen

Tove Christensen

 

Adresse og telefonnummer:

Jeg bor sammen med min kæreste, Anne Sofie, i en lille toværelses lejlighed. Adressen er

Mindegade 9, 4. lej. 3

8000 Århus C

Tlf. 28 90 80 57 / 82 50 71 83

 

E-mail-adresse og evt. hjemmeside
Email: jbreindahl@hotmail.com

 

Uddannelse:
Jeg er ved at gøre mit hovedfag i Nordisk Sprog og Litteratur færdigt, så jeg forhåbentligt kan blive cand.mag. i Nordisk og Samfundsfag sommeren 2006. Jeg pønser på tage nogle måneder til Berlin til efteråret 2005 i forbindelse med mit speciale.

 

Job:
Jeg har haft forskellige fritidsjobs for at supplere SU'en. Bl.a. har jeg presset bacon på Tulip i Vejle og været studenterunderviser i videnskabsteori på samfundsfag. Hvad min fremtidige beskæftigelse bliver, må tiden vise. Indtil videre satser jeg på at undervise i mine fag.

 

Interesser:
Når tiden ikke går med læsning, undervisning eller opgaveskrivning, spiller jeg med stor entusiasme volleyball. Jeg har tidligere været spejder og gået i KFUM og K, men det er ikke blevet til så meget, efter at jeg begyndte at læse. Sammen med højskolevenner opsøger jeg med mellemrum spændende foredrag og debatter rundt omkring. Jeg sætter desuden pris på en lille 'herreloge', som jeg er med i. Vi er seks gutter, der skiftes til at lave en tre-retters menu for hinanden, idet vi efter maden ryger cigar, drikker cognac og drøfter alt mellem himmel og jord.

 

En lille levnedsbeskrivelse:
Jeg er født og opvokset i Hedensted (mellem Horsens og Vejle). Efter folkeskolen gik jeg på Rødkilde gymnasium i Vejle. I januar 1999 tog jeg på Grundtvigs højskole i Hillerød, inden jeg begyndte at læse i Århus i september 1999.

 


Forord | Stedet Breindahl | Slægten Breindahl | Person Indeks | Opslagstavlen | Link | Skriv til redaktøren

Per Breindahl

Telefon: 86 98 77 78

E-mail: per@breindahl.dk